Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ліниві оладки?
Не завжди є час і бажання заводити дріжджові оладки. Але млинців - оладків хочеться, і тоді виручать ось такі швидкі рецепти. Часу на приготування потрібно зовсім небагато. Що знадобиться з продуктів 100 мл. молока Два яйця Три столових ложки рослинного масла Чотири столові ложки цукру 170 грам борошна (гранований стакан борошна з гіркою) Чайна ложка розпушувача Щіпка солі Рослинне масло для смаження Приготування Щоб прискорити процес приготування тіста, робити його будемо міксером. Збиваємо яйця з цукром і сіллю в пишну масу. Вливаємо олію, молоко, ще раз збиваємо. Змішуємо борошно з розпушувачем, просіваємо і додаємо в рідку суміш. На високій швидкості міксером розмішуємо тісто, щоб не було грудочок. Тісто має вийти досить густим, так і повинно бути - при смаженні вона не вбере багато масла і не буде розтікатися по сковороді. В сковорідці розігріваємо трохи олії, столовою ложкою викладаємо оладки на невеликій відстані один від одного (під час смаження вони піднімуться). Обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору з обох сторін. Подаємо зі сметаною, варенням, медом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |