Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати легкий овочевий салат з горішками?
Дуже корисний салатик, особливо для тих, хто намагається підтримувати вагу в нормі і не переїдати. Салатик не тільки корисний, але і дуже гармонійний по поєднанню продуктів. Що знадобиться для приготування Мікст з салатного листя Одне яблуко Одна велика морквина Жменю ядер волоського горіха Дві столові ложки олії волоського горіха або будь-якого рослинного масла Столова ложка винного оцту Чайна ложка готової гірчиці Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Яблука очистіть від шкірки і насіння, наріжте часточками. Моркву натріть на крупній тертці. Салатні листя вимийте під проточною водою, видаліть всі завявшие частини. Горіхи злегка підсушіть в духовці або на сухій сковорідці і порубаєте ножем великими шматочками. Можна подрібнити в блендре, але не до стану дрібної крихти. Салатні листя порвіть руками, укладіть на дно салатника. Для заправки оцет і рослинне масло змішайте, злегка збийте вінчиком. Додайте гірчицю, сіль і чорний мелений перець, ще раз збийте. Полийте заправкою салатні листя. Зверху покладіть суміш з моркви і яблук, полийте залишилася заправкою і горішками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |