Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати легкий овочевий салат з горішками?
Дуже корисний салатик, особливо для тих, хто намагається підтримувати вагу в нормі і не переїдати. Салатик не тільки корисний, але і дуже гармонійний по поєднанню продуктів.
Що знадобиться для приготування
Мікст з салатного листя
Одне яблуко
Одна велика морквина
Жменю ядер волоського горіха
Дві столові ложки олії волоського горіха або будь-якого рослинного масла
Столова ложка винного оцту
Чайна ложка готової гірчиці
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Яблука очистіть від шкірки і насіння, наріжте часточками. Моркву натріть на крупній тертці. Салатні листя вимийте під проточною водою, видаліть всі завявшие частини. Горіхи злегка підсушіть в духовці або на сухій сковорідці і порубаєте ножем великими шматочками. Можна подрібнити в блендре, але не до стану дрібної крихти.

Салатні листя порвіть руками, укладіть на дно салатника.
Для заправки оцет і рослинне масло змішайте, злегка збийте вінчиком. Додайте гірчицю, сіль і чорний мелений перець, ще раз збийте. Полийте заправкою салатні листя. Зверху покладіть суміш з моркви і яблук, полийте залишилася заправкою і горішками.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: салатні, листя
Як спекти пиріг «Яблука на снігу»?
Як спекти пиріг "Стеганное ковдру"?
Фініковий кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: