Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати квасоля з овочами і картоплею?
Ситне і просте у приготуванні блюдо припаде до смаку любителям квасолі. Готують його без м'яса, овочі підібрані так, що присутність м'яса зробить блюдо надмірно жирним і важким для шлунка. Можна рекомендувати для віруючих і для вегетаріанців. Необхідні продукти Склянку квасолі Дві головки цибулі Дві - три картоплини Дві морквини Кілька зубчиків часнику Два помідора Один гострий перчик (зелений, з гострим носиком) Дві чайних ложки цукру Сік половинки лимона Шість столових ложок рослинного масла Сіль, червоний мелений перець за смаком Зелень петрушки Приготування Квасолю замочити на кілька годин або на ніч. Відварити до готовності, воду злити. Всі овочі нарізати кубиками. Помідор натерти на тертці. Петрушку дрібно нарізати. Зелений перець нарізати кружечками. Часник - скибочками. В сковорідці або в казанчике розігріти олію, покласти цибулю і часник, обсмажити. Через дві - три хвилини посипати цукром, додати зелений перець, тушкувати дві хвилини. Покласти моркву, обсмажувати декілька хвилин, додати картоплю, обсмажувати п'ять хвилин. Залити водою так, щоб вона покрила овочі і тушкувати до напівготовності картоплі. Додати квасолю, помідори, сіль, перець, лимонний сік, перемішати і тушкувати під кришкою до готовності. Готову страву посипати зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |