Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку з зеленою квасолею?
Страва з азіатським ухилом. Ступінь гостроти соусу можна регулювати додаванням табаско, якщо слідувати рецептом, то гострота вийде цілком помірною. Що знадобиться для приготування Шість курячих стегенець (без кісток і шкіри) 200 грам зеленої стручкової квасолі Одне яйце Дві часточки часнику Три столові ложки борошна Дві столові ложки крохмалю Половина чайної ложки солі Щіпка чорного меленого перцю Чайна ложка кунжутного масла Рослинне масло для смаження Для соусу 150 мл. води Дві чайних ложки томатної пасти Три столових ложки соєвого соусу Чайна ложка табаско або іншого гострого соусу Столова ложка цукру Приготування Якщо ви використовуєте заморожену квасолю, то її потрібно розморозити і обсушити. Куряче м'ясо ріжемо невеликими шматочками, кладемо в миску і додаємо борошно з крохмалем, перцем, сіллю. Перемішуємо. Збиваємо яйце з кунжутним маслом і тертим часником, додаємо до курки і ще раз перемішуємо. У глибокій сковорідці розігріваємо багато масла, обсмажуємо невеликими порціями куряче м'ясо. Коли все буде готово, кладемо шматочки на деко і ставимо в духовку з температурою близько 120 градусів. Тримаємо в духовці поки готується соус і квасоля. Квасоля нарізаємо шматочками, обсмажуємо в маслі три хвилини. Викладаємо на паперовий рушник, щоб вбрався жир. Для соусу змішуємо крохмаль і воду, табаско, соєвий соус, кунжутне масло. Перемішуємо і додаємо томатну пасту і цукор. Доводимо до кипіння і даємо соусу загуснути. Заливаємо соусом куряче м'ясо (його потрібно викласти в глибокий посуд) і квасоля і відразу ж подаємо з рисом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |