Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курку в маринаді з кефіру і базиліка?
У кефірний маринад не пошкодуйте зелені і часничку - курочка в такому виконанні вийде просто чудовою!
Що знадобиться для приготування
Чотири курячі ніжки
175 мл. кефіру
Дві столові ложки дрібно нарізаного свіжого базиліка (або дві чайних ложки сухого)
Дві столових ложки рослинного масла
Чайна ложка сухої гірчиці
Кілька часточок часнику
По чверті чайної ложки солі і меленого перцю (за смаком)

Приготування

Маринад. Часник пропускаємо через прес, базилік дрібно рубаємо або додаємо сушений. Змішуємо часник і зелень з кефіром, додаємо перець, сіль, суху гірчицю (переконайтеся, що термін придатності не минув, інакше буде гірчити!), рослинне масло.
З курячих ніжок (або з іншої частини курки) знімаємо шкіру. Це потрібно зробити з двох причин. По-перше, м'ясо краще промаринується і буде більш ніжним. По-друге, ви отримуєте менш калорійний варіант смачного страви.
Покладіть курку в маринад, накрийте кришкою або затягніть плівкою і приберіть в холодильник на вісім годин.
Запікати курку потрібно при температурі 180 градусів протягом 40 - 50 хвилин (в залежності від духовки). Щоб м'ясо не вийшло сухим, хвилин через 20 з початку запікання поставте в духовку піддон з водою.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, курку
Як спекти угорський яблучний пиріг?
Як приготувати смачний шашлик в будинку ?
Як готуються млинці з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: