Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку в часникових сухарики?
![]() Що знадобиться для приготування 12 курячих гомілок Склянку панірувальних сухарів Чайна ложка сухої гірчиці (порошок) Чайна ложка меленої паприки Дві столові ложки сухого орегано Чверть чайної ложки меленого гострого перцю Сіль за смаком 30 грам вершкового масла Для маринаду Склянка натурального йогурту Чотири - п'ять зубчиків часнику Гострий соус (наприклад табаско) за смаком Чверть чайної ложки меленого гострого перцю Дві столові ложки лимонного соку Приготування Сухарі краще зробити домашні, з ними вийде набагато смачніше. Для цього скибочки білого батона потрібно підсушити в духовці і перемолоти в блендері або перекрутити на м'ясорубці. Для маринаду змішати у великій, просторій посуді йогурт, подрібнений часник, сіль і гострий перець, лимонний сік. Відправляємо в маринад попередньо вимиті і обсушені гомілки, перемішуємо щоб маринад їх рівномірно покрив. Залишаємо на годину при кімнатній температурі і потім ставимо в холодильник на шість - вісім годин. Для панірування в глибокій тарілці змішуємо сухарі зі спеціями і сіллю. Кожну ніжку отряхиваем від маринаду і обвалюємо в паніровці. Викладаємо на застелений пекарської папером деко (папір змастити маслом), ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо 30 - 40 хвилин і відразу ж подаємо, гарячими. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |