Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курку по-римськи?
Назва рецепта має налаштовувати на пошук складних інгредієнтів і довгий чаклунство на кухні з соусом, прянощами, приправами. Насправді, все дуже просто. Необхідні продукти знайдуться в холодильнику, а часу на приготування потрібно зовсім небагато.
Що знадобиться з продуктів?

Курка або курча
300 грам копчених сосисок
200 мл сухого білого вина
500 мл томатного соку
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Кілька зубчиків часнику
Рослинна олія
Приготування

Курку вимити, обсушити, нарізати на порційні шматки. Посолити, поперчити і залишити просочуватися спеціями.

У сковорідці розігріти олію, обсмажити в ньому сосиски до рум'яного кольору. Перекласти їх у каструлю або у форму для запікання. У цьому ж олії обсмажити шматки курки до золотистої скоринки. Перекласти до сосисок. Залити вином, тушкувати на маленькому вогні під кришкою півгодини. Влити томатний сік, підсолити (якщо потрібно), накрити кришкою і тушкувати ще півгодини. Незадовго до готовності додати подрібнений часник.

Якщо хочете отримати густий соус, можна додати в кінці приготування ложку борошна, розведеного в невеликій кількості води або томатного соку. За бажанням у страву додається цибуля.
Категория: Рецепти |
| Теги: перекласти, Приготування
Як готується грибне печеня з овочами?
Як приготувати пишні млинці?
Як приготувати чудову закуску «Помідори з сиром»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: