Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку по-римськи?
Назва рецепта має налаштовувати на пошук складних інгредієнтів і довгий чаклунство на кухні з соусом, прянощами, приправами. Насправді, все дуже просто. Необхідні продукти знайдуться в холодильнику, а часу на приготування потрібно зовсім небагато. Що знадобиться з продуктів? Курка або курча 300 грам копчених сосисок 200 мл сухого білого вина 500 мл томатного соку Сіль і чорний мелений перець за смаком Кілька зубчиків часнику Рослинна олія Приготування Курку вимити, обсушити, нарізати на порційні шматки. Посолити, поперчити і залишити просочуватися спеціями. У сковорідці розігріти олію, обсмажити в ньому сосиски до рум'яного кольору. Перекласти їх у каструлю або у форму для запікання. У цьому ж олії обсмажити шматки курки до золотистої скоринки. Перекласти до сосисок. Залити вином, тушкувати на маленькому вогні під кришкою півгодини. Влити томатний сік, підсолити (якщо потрібно), накрити кришкою і тушкувати ще півгодини. Незадовго до готовності додати подрібнений часник. Якщо хочете отримати густий соус, можна додати в кінці приготування ложку борошна, розведеного в невеликій кількості води або томатного соку. За бажанням у страву додається цибуля. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |