Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячу печінку в сметанно-гірчичному соусі?
Смачний і простий рецепт. Гарнір до курячої печінки може бути будь-якою і це тільки додає простоти страви і робить його універсальним, придатним для всього сімейства.
Що знадобиться для приготування

500 грам курячої печінки
Дві цибулини
Три часточки часнику
Півсклянки сметани
Три столових ложки рослинного масла
Чайна ложка готової гірчиці
Сіль і спеції за смаком
Дві чайних ложечки цукру

Приготування

Печінка добре промити в декількох водах, почистити від пленочек і залити крутим окропом на дві - три хвилини. Воду злити, гарячу печінку відразу ж присипати спеціями.
Часник дрібно порубати, змішати з дрібкою солі. Дрібно нарізати цибулю і засипати цукром.
Розігріти олію, викласти цибулю, обсмажити, покласти часник і смажити все разом кілька хвилин. додати печінку, обсмажити на сильному вогні, відразу укрутить вогонь до мінімального і тушкувати під кришкою ще десять хвилин.
Змішати гірчицю і сметану, посолити, залити сумішшю печінку, перемішати, тушкувати на слабкому вогні під кришкою десять хвилин. За бажанням в готову страву можна додати трохи чорного перчика і зелень.
Категория: Рецепти |
| Теги: під, печінку
Смажений сир з вишневим соусом
Як приготувати домашню солянку?
Як приготувати закуску «Крем Рафаелло»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: