Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячу печінку в сметанно-гірчичному соусі?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам курячої печінки Дві цибулини Три часточки часнику Півсклянки сметани Три столових ложки рослинного масла Чайна ложка готової гірчиці Сіль і спеції за смаком Дві чайних ложечки цукру Приготування Печінка добре промити в декількох водах, почистити від пленочек і залити крутим окропом на дві - три хвилини. Воду злити, гарячу печінку відразу ж присипати спеціями. Часник дрібно порубати, змішати з дрібкою солі. Дрібно нарізати цибулю і засипати цукром. Розігріти олію, викласти цибулю, обсмажити, покласти часник і смажити все разом кілька хвилин. додати печінку, обсмажити на сильному вогні, відразу укрутить вогонь до мінімального і тушкувати під кришкою ще десять хвилин. Змішати гірчицю і сметану, посолити, залити сумішшю печінку, перемішати, тушкувати на слабкому вогні під кришкою десять хвилин. За бажанням в готову страву можна додати трохи чорного перчика і зелень. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |