Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячий суп з зеленню?
Дуже легкий супчик, літній і свіжий. Для тих, хто стежить за харчуванням і фігурою - це ідеальний варіант гарячого першого страви.
Що знадобиться для приготування

Дві курячих грудки
Пучок шпинату
Великий пучок зеленої цибулі
Невеликий пучок свіжої м'яти (але не перцевої!)
Пучок кінзи або петрушки
Половина чайної ложки меленого мускатного горіха
Половина чайної ложки порошку каррі
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Курячі грудки залити літром холодної води, посолити за смаком, довести до кипіння. Піднялася піну зняти, вогонь зменшити до мінімуму і варити бульйон 15-20 хвилин. Потім м'ясо вийняти, бульйон процідити.
М'ясо нарізати невеликими шматочками. У петрушки, м'яти і шпинату відокремити листочки від стебел і разом з нарізаним зеленим цибулею покласти в блендер. Влити трохи бульйону, додати карі, мускатний горіх, подрібнити.
Бульйон довести до кипіння, влити в нього пюре з зеленню, покласти шматочки курячого м'яса і варити ще кілька хвилин. За бажанням в суп можна додати трохи готового рису і відтінити смак часточкою лимона. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: бульйон, чайної
Бутерброди з сиром
Як готуються оладки з цвітної капусти?
Як зробити швидкі пиріжки з сирного тіста?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: