Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати куряче філе в пармезані?
Ніжне куряче філе під хрусткою сирною скоринкою запікається в духовці. Смачне і майже дієтичне блюдо готується досить просто і швидко. Що знадобиться для приготування Одна куряча грудка Одне яйце Три столові ложки панірувальних сухарів Три столові ложки тертого пармезану Дві часточки часнику Дві столові ложки вершкового масла Сіль за смаком Трохи сушеного орегано Приготування Куряче філе розрізати уздовж навпіл на тонкі пластинки. В одну тарілку насипаємо панірувальні сухарі і змішуємо їх з тертим пармезаном, додаємо сіль і щіпку сухого орегано. У другій збиваємо яйце і трохи його підсолюємо. У третю наливаємо розтоплене вершкове масло і змішуємо його з пропущеним через землянку часником. Дно форми для випічки застеляємо пергаментом, змащуємо дно половиною розтопленого вершкового масла з часником. Куряче м'ясо вмочаємо спочатку з яйце, потім в суміш з сухарів і сиру і викладаємо у форму. Поливаємо філе залишилися олією, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо півгодини. За цей час потрібно форму один раз дістати і перевернути філе. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |