Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати креветки, авокадо і помідорами-чері?
У світлі прийдешнього свята - Дня всіх закоханих - це страва виявиться дуже підходящим для святкового столу. Примітно, що навіть представникам сильної статі приготування такого романтичного і вишуканої страви здасться цілком нескладним. Отже, як приготувати його?
Для початку необхідно підготувати наступний ряд інгредієнтів, куди увійдуть:
- пара королівських креветок,
- невелике авокадо,
- 50 гр коньяку,
- оливкова олія,
- пара крихітних помідорів-чері,
-10-15 мл брусничного соусу,
- 10 г кунжутного насіння,
- 10 мл пікантного соєвого соусу,
- цибулю-різанець.
Для прикраси готового страви знадобиться трохи... свіжих пелюсток троянди.

Креветки очищають і маринують в коньяку приблизно півгодини, після чого обережно згинають їх у формі двох половинок сердечка і закріплюють зубочисткою або шпажкою з дерева. Після цього "креветочні серце" обережно обсмажують на оливковій олії і доводять в духовці до готовності. Викладають готовий продукт на тарілку і прикрашають зверху стрілочкою цибулі-різанця.
Середину сердечка наповнюють обсмажені на сковороді масою з нарізаного шматочками авокадо, помідорів-чері і кунжутного насіння. Зазначену суміш приправляють невеликою кількістю соєвого соусу. Подають готове "креветочні серце", прикрасивши його брусничним соусом і ніжними пелюстками троянд.
Категория: Рецепти |
| Теги: авокадо, соусу
Що робити, якщо м'ясо або курка подтухли
Як приготувати м'ясні «лілії»?
Як приготувати яєчний конвертик на сніданок?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: