Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати креветки, авокадо і помідорами-чері?
![]() Для початку необхідно підготувати наступний ряд інгредієнтів, куди увійдуть: - пара королівських креветок, - невелике авокадо, - 50 гр коньяку, - оливкова олія, - пара крихітних помідорів-чері, -10-15 мл брусничного соусу, - 10 г кунжутного насіння, - 10 мл пікантного соєвого соусу, - цибулю-різанець. Для прикраси готового страви знадобиться трохи... свіжих пелюсток троянди. Креветки очищають і маринують в коньяку приблизно півгодини, після чого обережно згинають їх у формі двох половинок сердечка і закріплюють зубочисткою або шпажкою з дерева. Після цього "креветочні серце" обережно обсмажують на оливковій олії і доводять в духовці до готовності. Викладають готовий продукт на тарілку і прикрашають зверху стрілочкою цибулі-різанця. Середину сердечка наповнюють обсмажені на сковороді масою з нарізаного шматочками авокадо, помідорів-чері і кунжутного насіння. Зазначену суміш приправляють невеликою кількістю соєвого соусу. Подають готове "креветочні серце", прикрасивши його брусничним соусом і ніжними пелюстками троянд. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |