Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати крамбль з картоплею і рибою?
Рибу для цієї страви можна брати абсолютно будь-який, не обов'язково дорогу. Цілком підійде тріска, хек, минтай. Але потрібно врахувати жирна риба чи ні, і відповідно вибрати сметану - для жирної риби знежирену, для пісної - жирну. Що знадобиться для приготування 400 грам рибного філе Дві - три великих картоплини 200 грам нежирної сметани Сік половинки лимона або столова ложка діжонської гірчиці Чайна ложка цукру (не обов'язково) Чорний мелений перець і сіль за смаком Столова ложка вершкового масла Кілька гілочок кропу Нежирні вершки (з розрахунку 2-3 столові ложки на порцію) Для посипання 80 грам вершкового масла 140 грам борошна Сіль Приготування Борошно змішати з сіллю і вершковим маслом, перетерти руками до стану хлібної крихти. Деко застелити папером для випічки, викласти крихту і запекти в розігрітій до 200 градусів духовці до світло-золотистого кольору. По часу це хвилин 10-12. Картоплю нарізати тонкою соломкою і викласти на дно змащені маслом формочки. Посипати сіллю і перцем, влити вершки і поставити хвилин на п'ять - сім в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. дістати Формочки, в кожну покласти шматочки рибного філе. Змішати сметану, лимонний сік, цукор, кріп, перець. Покрити цією сумішшю рибне філе і запікати ще десять хвилин. Потім зверху розкришити запечену крихту і поставити в духовку ще хвилин на п'ять. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |