Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати крамбль з картоплею і рибою?
Рибу для цієї страви можна брати абсолютно будь-який, не обов'язково дорогу. Цілком підійде тріска, хек, минтай. Але потрібно врахувати жирна риба чи ні, і відповідно вибрати сметану - для жирної риби знежирену, для пісної - жирну.
Що знадобиться для приготування

400 грам рибного філе
Дві - три великих картоплини
200 грам нежирної сметани
Сік половинки лимона або столова ложка діжонської гірчиці
Чайна ложка цукру (не обов'язково)
Чорний мелений перець і сіль за смаком
Столова ложка вершкового масла
Кілька гілочок кропу
Нежирні вершки (з розрахунку 2-3 столові ложки на порцію)

Для посипання

80 грам вершкового масла
140 грам борошна
Сіль

Приготування

Борошно змішати з сіллю і вершковим маслом, перетерти руками до стану хлібної крихти. Деко застелити папером для випічки, викласти крихту і запекти в розігрітій до 200 градусів духовці до світло-золотистого кольору. По часу це хвилин 10-12.
Картоплю нарізати тонкою соломкою і викласти на дно змащені маслом формочки. Посипати сіллю і перцем, влити вершки і поставити хвилин на п'ять - сім в попередньо розігріту до 200 градусів духовку.
дістати Формочки, в кожну покласти шматочки рибного філе. Змішати сметану, лимонний сік, цукор, кріп, перець. Покрити цією сумішшю рибне філе і запікати ще десять хвилин. Потім зверху розкришити запечену крихту і поставити в духовку ще хвилин на п'ять.
Категория: Рецепти |
| Теги: крихту, вершкового
Як приготувати пиріжки з капустою
Як за 30 хвилин приготувати мариновані помідори по-італійськи?
Як приготувати блинно-сирну запіканку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: