Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з рубленого м'яса в грибному соусі?
![]() Що знадобиться для приготування 700 грам м'ясного фаршу Два яйця Одна цибулина Пучок кропу або петрушки Дві столові ложки манної крупи Сіль і чорний мелений перець, спеції - за смаком Рослинне масло для смаження Для соусу 100 грам сухих грибів Дві цибулини Одна морквина 500 мл нежирної сметани або вершків Сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком Приготування У м'ясний фарш додаємо дрібно нарізаний або пропущений через м'ясорубку цибулю, яйця і вимішуємо фарш. Потім кладемо дрібно нарубану зелень, всі спеції, за смаком солимо і перчимо. Добре перемішуємо, можна трохи побити фарш об стіл - він стане більш однорідним. Дати йому трохи полежати і потім сформувати невеликі котлети. Обсмажити з двох сторін в рослинному маслі до рум'яної скоринки. Для соусу гриби замочити на дві - три години в теплій водичці. Потім нарізати соломкою. Цибулю дрібно посікти, обсмажити в олії до золотистого кольору. додати гриби, моркву, обсмажувати ще хвилин десять. Потім покласти перець, влити води і тушкувати до готовності. У соус додати сметану або вершки (спочатку розмішати зі столовою ложкою борошна), посолити. Можна за бажанням додати трохи томатного соусу. Залити соусом котлети, дати покипіти п'ять хвилин. Посипати зеленню і подавати з будь-яким гарніром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |