Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати котлети з рубленого м'яса в грибному соусі?
Для котлет можна взяти готовий м'ясний фарш, зробити його будинку або дрібно-дрібно порубати м'ясо ножем. Вибирайте підходящий варіант.
Що знадобиться для приготування

700 грам м'ясного фаршу
Два яйця
Одна цибулина
Пучок кропу або петрушки
Дві столові ложки манної крупи
Сіль і чорний мелений перець, спеції - за смаком
Рослинне масло для смаження

Для соусу

100 грам сухих грибів
Дві цибулини
Одна морквина
500 мл нежирної сметани або вершків
Сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком

Приготування

У м'ясний фарш додаємо дрібно нарізаний або пропущений через м'ясорубку цибулю, яйця і вимішуємо фарш. Потім кладемо дрібно нарубану зелень, всі спеції, за смаком солимо і перчимо. Добре перемішуємо, можна трохи побити фарш об стіл - він стане більш однорідним. Дати йому трохи полежати і потім сформувати невеликі котлети. Обсмажити з двох сторін в рослинному маслі до рум'яної скоринки.

Для соусу гриби замочити на дві - три години в теплій водичці. Потім нарізати соломкою. Цибулю дрібно посікти, обсмажити в олії до золотистого кольору. додати гриби, моркву, обсмажувати ще хвилин десять. Потім покласти перець, влити води і тушкувати до готовності. У соус додати сметану або вершки (спочатку розмішати зі столовою ложкою борошна), посолити. Можна за бажанням додати трохи томатного соусу. Залити соусом котлети, дати покипіти п'ять хвилин. Посипати зеленню і подавати з будь-яким гарніром.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, фарш
Як готуються зрази "Пташине молоко"?
Як приготувати десертні суші?
Як готувати "Шоколадне салямі"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: