Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з печінки і овочів?
В котлетах два обов'язкових компоненти - печінка і буряк. Інші овочі можна підбирати за смаком, але кількість овочів і печінки повинно бути однаковим. Необхідні продукти 400 грам печінки 400 грамів овочів (суміш - буряк, цибулю, часник, капуста, морква, зелень) Два яйця Дві - три столові ложки манки або борошна Сіль, приправи і спеції за смаком Рослинна олія Приготування Всі овочі пропустити через м'ясорубку, зелень дрібно нарізати. Слідом за овочами перемолоти печінку (краще брати курячу або яловичу). Перемішати, вбити два яйця, додати манку або борошно. Посолити, поперчити, приправити спеціями за смаком. Дати фаршу трохи постояти щоб манка розбухла і фарш став щільніше. У сковорідці розігріти трохи рослинного масла, ложкою викласти котлетний фарш (як оладки - по столовій ложці) і на невеликому вогні обсмажити з двох сторін. Готові котлети скласти в сотейник і поставити хвилин на десять в духовку, щоб овочі пропарились. Як варіант - можна додати в котлети гречану кашу. Якщо готувати котлети по цьому рецепту, то овочі, печінку і гречку потрібно брати в рівній кількості. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |