Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати котлети в хлібній паніровці?
Роль панірування виконують маленькі шматочки білого хліба. Виходить і незвично, і смачно, і зберігається соковитість котлет. Їх можна добре вдавити в фарш або залишити нерівними, тоді готові котлети будуть нагадувати їжачків.
Необхідні продукти

800 грам яловичого фаршу
Дві середні цибулини
Одне яйце
Сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком

Для начинки

Дві цибулини
Три яйця
Вершкове масло

панірування

Білий хліб або батон
Одне яйце
Приготування

Цибулю разом з фаршем прокрутити на м'ясорубці, додати яйце, спеції, перець, сіль і добре вимішати. Прибрати в холодильник.
Для панірування білий хліб нарізати кубиками, злегка підсушити на сковорідці або в духовці.
Для начинки відварити яйця і дрібно їх нарізати. Подрібнити цибулю, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Змішати з рубаними яйцями, посолити за смаком.

Фарш розділити на 8 - 10 рівних частин. Зробити коржики, на середину покласти начинку і сформувати котлету. Вмочати в збите яйце і обвалювати в підсушених кубиках хліба. Якщо сухарики будуть погано триматися, їх можна злегка втиснути в фарш. Обсмажувати котлети в рослинному маслі на середньому вогні до золотистого кольору. Потім перекласти у форму або на деко і поставити на 15 - 20 хвилин в нежарким духовку.

підказка. У кожну котлету разом з начинкою можна покласти невеликий шматочок вершкового масла, так котлети будуть більш соковитими.
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, фарш
Рибний жюльєн
Як приготувати сирний суп з креветками?
Як приготувати закусочні сирні коржики?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: