Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети в хлібній паніровці?
Роль панірування виконують маленькі шматочки білого хліба. Виходить і незвично, і смачно, і зберігається соковитість котлет. Їх можна добре вдавити в фарш або залишити нерівними, тоді готові котлети будуть нагадувати їжачків. Необхідні продукти 800 грам яловичого фаршу Дві середні цибулини Одне яйце Сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком Для начинки Дві цибулини Три яйця Вершкове масло панірування Білий хліб або батон Одне яйце Приготування Цибулю разом з фаршем прокрутити на м'ясорубці, додати яйце, спеції, перець, сіль і добре вимішати. Прибрати в холодильник. Для панірування білий хліб нарізати кубиками, злегка підсушити на сковорідці або в духовці. Для начинки відварити яйця і дрібно їх нарізати. Подрібнити цибулю, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Змішати з рубаними яйцями, посолити за смаком. Фарш розділити на 8 - 10 рівних частин. Зробити коржики, на середину покласти начинку і сформувати котлету. Вмочати в збите яйце і обвалювати в підсушених кубиках хліба. Якщо сухарики будуть погано триматися, їх можна злегка втиснути в фарш. Обсмажувати котлети в рослинному маслі на середньому вогні до золотистого кольору. Потім перекласти у форму або на деко і поставити на 15 - 20 хвилин в нежарким духовку. підказка. У кожну котлету разом з начинкою можна покласти невеликий шматочок вершкового масла, так котлети будуть більш соковитими. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |