Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети в грибному соусі?
![]() Що знадобиться для приготування 600 грам м'ясного фаршу Два яйця Одна цибулина Дві столові ложки манної крупи Зелень кропу або петрушки Сіль, чорний мелений перець, мускатний горіх - все за смаком Для соусу 100 грам сухих білих грибів Дві цибулини Одна морквина 300 мл сметани або вершків Одна - дві столові ложки томатної пасти Червоний мелений перець, чорний перець, сіль за смаком Приготування Гриби попередньо потрібно замочити в теплій кип'яченій воді на кілька годин. Фарш змішуємо з яйцями і подрібненою цибулею (натріть його на тертці або прокрутіть через м'ясорубку), додаємо дрібно нарізану зелень, манку і всі спеції. Солимо за смаком. Добре вимішуємо фарш і залишаємо на півгодини, щоб манка набухла. Тим часом займемося соусом. Гриби ріжемо соломкою, цибулю - кубиками, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо в рослинному маслі цибулю, додаємо гриби, морквину, хвилин через десять додаємо червоний перець і заливаємо все окропом. Тушкуємо до готовності грибів. З фаршу робимо котлетки і обсмажуємо з усіх боків у маслі. Кладемо їх в соус, прогріваємо. Вершки або сметану розмішуємо зі столовою ложкою борошна, додаємо томатну пасту (за бажанням) і цією сумішшю заливаємо овочі і котлети. Даємо закипіти, солимо, перчимо за смаком, посипаємо зеленню. На гарнір можна зробити картопляне пюре або приготувати рис, макарони, гречку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |