Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати коржі з манки?
Коржі готуються на сковороді і нагадують товсті оладки. Смачно і зі згущеним молоком, варенням, сметаною, медом і як несолодкий варіант - з сиром або шинкою, замість хліба до овочевого салату. Що знадобиться для приготування 500 грамів манної крупи Дві чайних ложки цукру Чайна ложка солі 300 мл води 8 грам сухих дріжджів Рослинна олія Приготування Дріжджі залити водою. Коли з'явиться піна всипати сіль і цукор, манку, замісити тісто. Накрити його рушником, поставити в тепло приблизно на годину. Після того, як підніметься, змастити руки рослинним маслом, тісто обім'яти, викласти на стіл. Ще раз вимісити, розділити на чотири частини. З кожного шматочка розкачати корж. Випікаються коржі на сухій сковорідці, масло лити не треба. зробіть середній вогонь, розігрійте сковороду і викладіть корж. Накрийте кришкою, випікайте три - п'ять хвилин, потім переверніть і точно так само підрум'яньте з іншого боку. Готові коржі можна змастити вершковим маслом. В тісто за бажанням можна додавати різні спеції, зелень або додати більше цукру, мускатний горіх, корицю і приготувати солодкі коржі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |