Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати коржі з манки?
Коржі готуються на сковороді і нагадують товсті оладки. Смачно і зі згущеним молоком, варенням, сметаною, медом і як несолодкий варіант - з сиром або шинкою, замість хліба до овочевого салату.
Що знадобиться для приготування

500 грамів манної крупи
Дві чайних ложки цукру
Чайна ложка солі
300 мл води
8 грам сухих дріжджів
Рослинна олія

Приготування

Дріжджі залити водою. Коли з'явиться піна всипати сіль і цукор, манку, замісити тісто. Накрити його рушником, поставити в тепло приблизно на годину. Після того, як підніметься, змастити руки рослинним маслом, тісто обім'яти, викласти на стіл. Ще раз вимісити, розділити на чотири частини. З кожного шматочка розкачати корж.
Випікаються коржі на сухій сковорідці, масло лити не треба. зробіть середній вогонь, розігрійте сковороду і викладіть корж. Накрийте кришкою, випікайте три - п'ять хвилин, потім переверніть і точно так само підрум'яньте з іншого боку.
Готові коржі можна змастити вершковим маслом.
В тісто за бажанням можна додавати різні спеції, зелень або додати більше цукру, мускатний горіх, корицю і приготувати солодкі коржі.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, коржі
Як приготувати домашні цукерки "Україна"?
Печиво з фруктовим макухою
Салат в персику
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: