Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кокосові сирки в шоколадній глазурі?
Солодкі сирки в шоколадній глазурі можна приготувати вдома. За смаком вони будуть набагато краще магазинного продукту, і корисніше теж. Сир краще використовувати домашній, щоб бути впевненою в свіжості і якості головного інгредієнта цього десерту. Що знадобиться для приготування 200 грам сиру 70-80 грам цукру (для ласунів додавайте більше) Дві столові ложки густої сметани 40 грам кокосової стружки Пакетик ванільного цукру (за бажанням) Для глазурі Дві столові ложки сметани 50 грам шоколаду 30 грам масла Одна - дві столові ложки какао Приготування Сир потрібно протерти через дрібне сито до однорідного стану. Але якщо вам не заважають дрібні шматочки сиру в сирковій масі, то в цілях економії часу цей пункт можна пропустити. Додати цукор, сметану, ванільний цукор і ще раз перемішати. Тепер в цю масу насипте кокосову стружку, добре вимісіть. Як варіант - можна зробити сирки з родзинками - теж буде дуже смачно. Викладіть сир на харчову плівку (приблизно по 4-5 столових ложок), сформуйте ковбаску. Загорніть в плівку, приберіть на 15 хвилин у морозилку. Потім вийміть сир з плівки, наріжте невеликими шматочками і покладіть на тарілку. Знову приберіть в морозилку на півгодини. Поки охолоджується сир, приготуйте шоколадну глазур. Розтопіть шоколад на водяній бані, додайте масло, сметану і розмішайте. Зніміть з вогню. Сирки дістаньте з морозилки, полити шоколадною глазур'ю. Приберіть в холодильник - сирки смачніше коли холодні. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |