Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати китайський смажений рис?
Китайська кухня для багатьох ще в новинку, тому до вибору рецептів потрібно підходити дуже ретельно. Рис, приготований за цим рецептом, не розчарує. У поєднанні з ніжним курячим філе і спеціями виходить смачно і пряно. Що знадобиться для приготування Склянку сухого рису довгозерного) Два яйця Два курячих філе Невеликий пучок зеленої цибулі Один болгарський перець (червоного кольору) 200 грам консервованої стручкової квасолі (або замороженої, свіжої) Чайна ложка дрібно нарубаного імбиру Дві столові ложки соєвого соусу Половина чайної ложки цукру Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування Відваріть рис до готовності. Куряче філе наріжте довгими смужками або брусочками, товщина повинна бути приблизно 1 см Посоліть, поперчіть, через п'ять хвилин викладіть м'ясо в розігріте рослинне масло і обсмажте на сильному вогні до золотистого кольору (приблизно за чотири хвилини з кожної сторони). Перекладіть на тарілку. Зробіть вогонь середнім. У сковорідку розбийте яйця, посоліть, перемішайте і обсмажуйте, постійно перемішуючи і розбиваючи грудочки, щоб у вас вийшла яєчна крихта. Додайте імбир, нарізану по діагоналі зелену цибулю, додайте нарізаний шматочками перець, квасоля і рис. Обсмажуйте три хвилини. Якщо додаєте свіжу або заморожену квасолю - відваріть до напівготовності або до готовності і потім додайте в рис. Влийте соєвий соус, покладіть цукор, додайте куряче м'ясо і прогрійте ще кілька хвилин. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |