Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати китайський курячий салат з паростків квасолі?
Салатик з курки і паростків квасолі. Список продуктів: чотириста грамів курячого філе; одна стіл. ложка кунжутного масла; одна стіл. ложка олії червоного перцю + ще одна чайна ложечка; півтори чайних ложки тертого імбиру; чотири роздавлені зубчики часничку; стаканчик болгарського перцю (ріжемо соломкою); сто п'ятдесят грамів паростків квасолі; третя частина склянки води; двісті грамів стручків молодого горошку; третя частина стаканчика порізаного зеленого лука; дві стіл. ложечки соєвого соусу (світлого); стіл. ложка меду; столова ложка оцту (рисового); Приготування Куряче філе моєму, сушимо і ріжемо шматочками. Нагріваємо в глибокій сковороді одну стіл. ложечку масла червоного перчика + кунжутне масло. Кладемо імбир, часник і смажимо 60 сек. Кладемо курку і смажимо її. Додаємо стручки гороху, солодкий перчик, паростки квасолі і наливаємо воду. Готуємо, поки вода не випарується. Кладемо зелений цибулька і готуємо одну хвилину. В чашці змішуємо чайну ложечку олії червоного перчика, мед, соєвий соус, рисовий оцет. Поливаємо соусом курочку і подаємо на стіл. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |