Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати хрусткий салат?
Для хрусткого салату знадобляться сухарі з пшеничного хліба. Їх можна зробити самостійно або купити готові зі смаком сиру або шинки. Необхідні продукти Баночка корнішонів (або мариновані огірочки) Баночка консервованої квасолі в томатному соусі 250 грам копченої ковбаси або шинки Дві середні морквини Одна велика цибулина Велика пачка пшеничних сухарів Рослинна олія Приготування Натерти моркву на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на рослинному маслі спочатку цибулю, потім додати моркву. Сильно смажити не потрібно, тільки овочі повинні стати м'якими. Перекласти овочі в глибокий салатник, в тому ж маслі обсмажити нарізану кубиками шинку або ковбасу. Корнішони або огірочки нарізати маленькими кружечками. Змішати обсмажені овочі, огірки, шинку, додати банку квасолі разом з соусом. Добре перемішати салат прибрати в холодильник щоб трохи просочилася. Перед подачею до столу посипати зверху сухарями або розкласти по тарілках і додати сухарики до кожної порції. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |