Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати холодний суп з томатами?
Цей суп краще готувати в кінці літа, коли достаток стиглих, соковитих помідорів. Суп не потрібно протирати або подрібнювати інгредієнти в блендері помідори в ньому залишаються шматочками. Спробуйте! Що знадобиться для приготування 700 грам томатів Три чашки курячого, м'ясного або овочевого бульйону (або води) Дві часточки часнику Дві цибулини Столова ложка рослинного масла Великий пучок свіжого кропу Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку. М'якоть наріжте часточками або великими скибочками. Часник і цибулю дрібно порубаєте, наріжте кріп. В невеликій каструльці з товстим дном або в казані розігрійте олію, покладіть цибулю, злегка обсмажте. Влийте столову ложку води, зробіть невеликий вогонь і тушкуйте хвилин десять. Лук повинен стати м'яким. Покладіть часник і варіть овочі ще п'ять хвилин. Зробіть вогонь більше. Влийте бульйон, покладіть помідори, дайте закипіти і варіть на невеликому вогні 25 хвилин, поки помідори не розм'якшаться. В кінці приготування приправити суп сіллю і перцем, додайте подрібнений кріп. Дайте трохи настоятися, потім охолодіть і приберіть в холодильник мінімум на дві години. Перед подачею прикрасьте суп гілочками свіжої зелені. Подавати можна з грінками або зі свіжим хлібом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |