Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати холодний суп з томатами?
![]() Що знадобиться для приготування 700 грам томатів Три чашки курячого, м'ясного або овочевого бульйону (або води) Дві часточки часнику Дві цибулини Столова ложка рослинного масла Великий пучок свіжого кропу Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку. М'якоть наріжте часточками або великими скибочками. Часник і цибулю дрібно порубаєте, наріжте кріп. В невеликій каструльці з товстим дном або в казані розігрійте олію, покладіть цибулю, злегка обсмажте. Влийте столову ложку води, зробіть невеликий вогонь і тушкуйте хвилин десять. Лук повинен стати м'яким. Покладіть часник і варіть овочі ще п'ять хвилин. Зробіть вогонь більше. Влийте бульйон, покладіть помідори, дайте закипіти і варіть на невеликому вогні 25 хвилин, поки помідори не розм'якшаться. В кінці приготування приправити суп сіллю і перцем, додайте подрібнений кріп. Дайте трохи настоятися, потім охолодіть і приберіть в холодильник мінімум на дві години. Перед подачею прикрасьте суп гілочками свіжої зелені. Подавати можна з грінками або зі свіжим хлібом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |