Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати холодний огірковий суп?
Для приготування цього супу не потрібно включати духовку, так що він ідеально підійде для спекотного літа. Сам супчик виходить освіжаючим, річним, з дуже приємним вершковим смаком. Можна частину кропу замінити свіжою м'ятою.
Що знадобиться для приготування
600 грам огірків
200 мл нежирних вершків (жирність 10%)
400 грам вершкового сиру (типу «Альметте», «Філадельфія» і т. п.)
Дві - три зубчики часнику
Пучок свіжого кропу
Сіль за смаком

Приготування

Якщо шкірка у огірків жорстка, її краще зрізати. Якщо огірочки молоденькі, то чистити їх не потрібно. Огірки поріжте великими часточками, складіть в миску, додайте гілочки кропу і зубчики часнику. Подрібніть за допомогою блендера до потрібної консистенції.

Покладіть вершковий сир, посоліть за смаком і влийте вершки. Ще раз подрібніть блендером. Якщо вийшла суміш дуже густий - влийте ще трохи вершків або додайте холодної кип'яченої води.

Поставте суп в холодильник на годину - півтора і подавайте зі свіжим хлібом або з грінками. Втім, в жарку погоду суп не вимагає ніякого доповнення, і можна обійтися без хліба. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, смаком
Суп м'ясний з овочами в горщику
Смажені кабачки
Як приготувати суп з щавлю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: