Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати холодний огірковий суп?
Для приготування цього супу не потрібно включати духовку, так що він ідеально підійде для спекотного літа. Сам супчик виходить освіжаючим, річним, з дуже приємним вершковим смаком. Можна частину кропу замінити свіжою м'ятою. Що знадобиться для приготування 600 грам огірків 200 мл нежирних вершків (жирність 10%) 400 грам вершкового сиру (типу «Альметте», «Філадельфія» і т. п.) Дві - три зубчики часнику Пучок свіжого кропу Сіль за смаком Приготування Якщо шкірка у огірків жорстка, її краще зрізати. Якщо огірочки молоденькі, то чистити їх не потрібно. Огірки поріжте великими часточками, складіть в миску, додайте гілочки кропу і зубчики часнику. Подрібніть за допомогою блендера до потрібної консистенції. Покладіть вершковий сир, посоліть за смаком і влийте вершки. Ще раз подрібніть блендером. Якщо вийшла суміш дуже густий - влийте ще трохи вершків або додайте холодної кип'яченої води. Поставте суп в холодильник на годину - півтора і подавайте зі свіжим хлібом або з грінками. Втім, в жарку погоду суп не вимагає ніякого доповнення, і можна обійтися без хліба. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |