Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати хліб з часником і зеленню?
![]() Що знадобиться для тіста 250 мл молока 30 грам вершкового масла 25 грам свіжих дріжджів 500 грам борошна Чайна ложечка цукру Щіпка солі Для начинки 50 грам вершкового масла 50 грам цибулі-порею 200 грам порізаної зелені (базилік, орегано, петрушка, кріп, зелена цибуля - що є) Дві часточки часнику Щіпка солі Приготування У теплому молоці розчинити цукор, сіль і масло. Покласти дріжджі, почекати поки вони розчиняться і додати борошна. Перемішати, всипати решту борошна, замісити тісто. Поставити його в тепло і дати піднятися. Тісто має збільшитися в два рази. Поки тісто підходить, приготувати начинку. Лук-порей нарізати кільцями, злегка обсмажити в маслі, покласти часник, остудити і змішати з рубаною зеленню. За смаком посолити. Готове тісто розкачати в прямокутний пласт, розкласти начинку, скрутити рулет. Защипати Шов. Викласти його на змащений маслом деко, накрити і залишити для підйому. Коли підійде - змастити маслом, поставити в гарячу духовку. Випікати півгодини при температурі 220 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |