Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати хліб з часником і зеленню?
Склад тіста, в принципі, може бути будь-який, головне в цьому рецепті - начинка для хліба. Так що якщо у вас є свій улюблений рецепт хлібного тіста - користуйтеся, якщо ні - спробуйте приготувати за оригінальним рецептом.
Що знадобиться для тіста

250 мл молока
30 грам вершкового масла
25 грам свіжих дріжджів
500 грам борошна
Чайна ложечка цукру
Щіпка солі

Для начинки

50 грам вершкового масла
50 грам цибулі-порею
200 грам порізаної зелені (базилік, орегано, петрушка, кріп, зелена цибуля - що є)
Дві часточки часнику
Щіпка солі

Приготування

У теплому молоці розчинити цукор, сіль і масло. Покласти дріжджі, почекати поки вони розчиняться і додати борошна. Перемішати, всипати решту борошна, замісити тісто. Поставити його в тепло і дати піднятися. Тісто має збільшитися в два рази.
Поки тісто підходить, приготувати начинку.
Лук-порей нарізати кільцями, злегка обсмажити в маслі, покласти часник, остудити і змішати з рубаною зеленню. За смаком посолити.
Готове тісто розкачати в прямокутний пласт, розкласти начинку, скрутити рулет. Защипати Шов. Викласти його на змащений маслом деко, накрити і залишити для підйому. Коли підійде - змастити маслом, поставити в гарячу духовку. Випікати півгодини при температурі 220 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, тісто
Що можна приготувати на сніданок незвичайне і смачне
Салат в персику
Як приготувати суп з щавлю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: