Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картоплю з овочами по-китайськи?
Картопля в китайській кухні не частий гість, в основному овочі готуються з локшиною або рисом. Для тих, хто любить і китайську кухню, і картопля пропоную адаптований рецепт, в якому замість локшини використовується картопля.
Що знадобиться для приготування

150 грам курячого філе
Часточка часнику
Столова ложка лимонного соку
Столова ложка соєвого соусу
Чорний перець, улюблені спеції за смаком
Дві картоплини
Одна цибулина
Одна морквина
Невеликий кабачок
Кілька листочків салату або китайської капусти
Одна помидорка
Кілька стручків квасолі
Один болгарський перець
Рослинна олія

Для соусу - пів склянки води, по дві столові ложки соєвого і рибного соусу.

Приготування

Курку ріжемо брусочками, заливаємо лимонним соком, соєвим соусом, додаємо часник і спеції і даємо постояти 15 хвилин.
Картоплю, моркву, кабачок, перець ріжемо соломкою, цибулю - пір'ям, листя капусти або салату крупно рубаємо. З помідора знімаємо шкірку, м'якоть дрібно ріжемо.
В сковорідці розігріваємо масло, додаємо чайну ложку паприки, обсмажуємо курку до готовності. виймаємо шумівкою, в тому ж маслі обсмажуємо картоплю. Теж виймаємо. Викладаємо в сковорідку всі овочі, крім томатів і капусти, смажимо дві хвилини. Змішуємо соєвий і рибний соус з водою, виливаємо на сковорідку, додаємо капусту і помідори, тушкуємо три хвилини. Кладемо курку, прогріваємо, знімаємо з вогню.
На дно тарілки викладаємо картоплю, зверху овочі і курку. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, картоплю
Як приготувати біфштекс по-мексиканськи?
Сливовий фруктовий салат
Варення з пелюсток троянди
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: