Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляний кордон-блю?
Незважаючи на незвичну назву, фактично - це один з варіантів картопляних пиріжків і непогана можливість підчистити холодильник від залишків ковбаси і сиру. Що знадобиться для приготування тіста Сім картоплин (приблизно 800 грам) Два яйця Дві столові ложки борошна Сіль за смаком Для начинки - будь-яка ковбаса або шинка, сир Рослинне масло для смаження Приготування Картоплю відварюємо до готовності, воду зливаємо, розминаємо в пюре. Даємо трохи охолонути, додаємо яйця, сіль, борошно, можна додати улюблені спеції. Вийде картопляне тісто. Сир і шинку (ковбасу) нарізати скибочками (не дуже тонко). Стіл подпылить борошном, відокремлюємо шматочок тіста і робимо з нього коржики. На одну половину кладемо скибочку шинки, зверху - скибочку сиру. Накриваємо другою половиною коржики, краю сплющує, формуємо плоский пиріжок. Обвалюємо його в борошні й обсмажуємо в рослинному маслі з двох боків до рум'яного кольору. Вогонь робіть середнім, щоб тісто встигло пропектися, а сир всередині розплавився. Подавати пиріжки потрібно гарячими, прямо зі сковорідки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |