Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляний кордон-блю?
Незважаючи на незвичну назву, фактично - це один з варіантів картопляних пиріжків і непогана можливість підчистити холодильник від залишків ковбаси і сиру.
Що знадобиться для приготування тіста

Сім картоплин (приблизно 800 грам)
Два яйця
Дві столові ложки борошна
Сіль за смаком

Для начинки - будь-яка ковбаса або шинка, сир
Рослинне масло для смаження

Приготування

Картоплю відварюємо до готовності, воду зливаємо, розминаємо в пюре. Даємо трохи охолонути, додаємо яйця, сіль, борошно, можна додати улюблені спеції. Вийде картопляне тісто.
Сир і шинку (ковбасу) нарізати скибочками (не дуже тонко).
Стіл подпылить борошном, відокремлюємо шматочок тіста і робимо з нього коржики. На одну половину кладемо скибочку шинки, зверху - скибочку сиру. Накриваємо другою половиною коржики, краю сплющує, формуємо плоский пиріжок. Обвалюємо його в борошні й обсмажуємо в рослинному маслі з двох боків до рум'яного кольору.
Вогонь робіть середнім, щоб тісто встигло пропектися, а сир всередині розплавився. Подавати пиріжки потрібно гарячими, прямо зі сковорідки.
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, коржики
Лазанья: 10 кращих рецептів
Як зробити десерт "Кольорові олівці"?
Цибулевий суп
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: