Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати каррі з гарбузом?
Якщо ви любите каррі, це просте і смачне блюдо з гарбуза вам точно сподобається! Практично вегетаріанське, дуже ситна, гостре, пряне. На гарнір ідеально підійде рис, який можна приготувати на пару або просто відварити.
Що знадобиться для приготування
500 грам м'якоті гарбуза
Одна цибулина
200 мл. вершків будь-якої жирності
30 грам кедрових горішків (не обов'язково)
Столова ложка вершкового або топленого масла (можна замінити на рослинна)
Чайна ложка приправи каррі (за смаком і залежно від гостроти приправи)
Сіль за смаком
Пучок зеленого цибулі
Рис для гарніру
Приготування

Відварити рис до готовності. Гарбуз нарізати невеликими кубиками (зі сторонами до 1 см), цибулину дрібно порубати. У сковорідці розігріти олію, обсмажити цибулю і гарбуз. Посипати приправою, перемішати, зробити мінімальний вогонь і при помішуванні обсмажувати гарбуз до м'якості. Щоб цибуля не пригорів, можна влити в сковорідку трохи води, накрити кришкою, пропарити гарбуз і цибулю. Коли гарбуз стане м'якою, кришку зняти, вогонь зробити сильніше і обсмажити овочі.

Посолити, влити вершки, довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Все, карії з гарбузом готово! При подачі посипати каррі дрібно нарізаною зеленою цибулею і кедровими горішками. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: каррі, гарбуз
Як красиво оформити сніданок для дитини?
Суп м'ясний з овочами в горщику
Що таке фытыр і як його готувати?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: