Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати каррі з гарбузом?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам м'якоті гарбуза Одна цибулина 200 мл. вершків будь-якої жирності 30 грам кедрових горішків (не обов'язково) Столова ложка вершкового або топленого масла (можна замінити на рослинна) Чайна ложка приправи каррі (за смаком і залежно від гостроти приправи) Сіль за смаком Пучок зеленого цибулі Рис для гарніру Приготування Відварити рис до готовності. Гарбуз нарізати невеликими кубиками (зі сторонами до 1 см), цибулину дрібно порубати. У сковорідці розігріти олію, обсмажити цибулю і гарбуз. Посипати приправою, перемішати, зробити мінімальний вогонь і при помішуванні обсмажувати гарбуз до м'якості. Щоб цибуля не пригорів, можна влити в сковорідку трохи води, накрити кришкою, пропарити гарбуз і цибулю. Коли гарбуз стане м'якою, кришку зняти, вогонь зробити сильніше і обсмажити овочі. Посолити, влити вершки, довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Все, карії з гарбузом готово! При подачі посипати каррі дрібно нарізаною зеленою цибулею і кедровими горішками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |