Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати капустяний торт?
Капустяний торт сподобається не тільки любителям пісних і овочевих страв. Від його ніжного смаку прийдуть в захват навіть примхливі гурмани. Як же приготувати капустяний торт?
Для тесту буде потрібно:
- 5 курячих яєць,
- половина склянки свіжого молока,
- півтори склянки борошна,
- невелика кількість солі.

Готове тісто виходить схожим на тісто для оладок.
Капустяне листя для майбутнього торта готують як для голубців. Їх небагато відварюють і зрізають потовщення в основі кожного аркуша або злегка відбивають його.
Кожен лист вмочують в приготоване тісто-кляр, потім обсмажують його з кожної сторони в рослинному маслі. Готові листя укладають один на одного, промазуючи їх майонезом, змішаним з подрібненими волоськими горіхами і размятым часником.
Чим більше листів буде обсмажене, тим більш високим вийде торт. Краї готового страви підрівнюють, верхній лист посипають подрібненими обрізками обсмажених капустяного листя і промащують також майонезом з часником і горіхами.
Це блюдо рекомендується готувати заздалегідь, щоб торт встиг настоятися.
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, листя
Як приготувати салат з томатами і базиліком
Як приготувати вівсяну запіканку з бананами?
Як запекти курку в кефірі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: