Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати капустяні шніцелі з начинкою?
Для приготування шніцелів потрібно вибрати м'яку, пухку головку капусти і сир з високим відсотком жирності щоб він добре розплавився.
Необхідні продукти (пропорції довільні)
Головка капусти
Варені яйця
Сир
Сире яйце
Борошно
Чорний мелений перець і сіль за смаком
Пучок свіжої зелені (кріп або петрушка)
Рослинна олія

Приготування

Капусту розібрати на листочки, опустити їх в киплячу подсоленую воду на три - п'ять хвилин щоб капуста стала м'якою як на голубці. Дістаємо листя шумівкою і перекладаємо в друшляк, щоб стікала вода.
Для начинки відварюємо яйця, дрібно рубаємо їх або натираємо на терці. Натираємо на крупній тертці сир, дрібно рубаємо зелень. Змішуємо всі продукти для начинки, солимо і перчимо за смаком.
На столі розкладаємо капустяний лист, викладаємо ложку начинки, розподіляємо її рівномірно і звертаємо рулетиком. На підготовлені рулети ставимо обробну дошку з невеликим грузиком щоб рулети примялись і прийняли форму.
Збиваємо яйце, в інший посуд насипаємо борошно. Потім рулети в борошно, потім в яйце (краще зробити подвійне панірування) і обсмажуємо в олії приблизно за п'ять хвилин з кожного боку.
Категория: Рецепти |
| Теги: рулети, начинки
Китайський салат з кукурудзою
Як приготувати дуже смачне вівсяне печиво?
Як готується цвітна капуста по-корейськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: