Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати капустяні шніцелі з начинкою?
Для приготування шніцелів потрібно вибрати м'яку, пухку головку капусти і сир з високим відсотком жирності щоб він добре розплавився. Необхідні продукти (пропорції довільні) Головка капусти Варені яйця Сир Сире яйце Борошно Чорний мелений перець і сіль за смаком Пучок свіжої зелені (кріп або петрушка) Рослинна олія Приготування Капусту розібрати на листочки, опустити їх в киплячу подсоленую воду на три - п'ять хвилин щоб капуста стала м'якою як на голубці. Дістаємо листя шумівкою і перекладаємо в друшляк, щоб стікала вода. Для начинки відварюємо яйця, дрібно рубаємо їх або натираємо на терці. Натираємо на крупній тертці сир, дрібно рубаємо зелень. Змішуємо всі продукти для начинки, солимо і перчимо за смаком. На столі розкладаємо капустяний лист, викладаємо ложку начинки, розподіляємо її рівномірно і звертаємо рулетиком. На підготовлені рулети ставимо обробну дошку з невеликим грузиком щоб рулети примялись і прийняли форму. Збиваємо яйце, в інший посуд насипаємо борошно. Потім рулети в борошно, потім в яйце (краще зробити подвійне панірування) і обсмажуємо в олії приблизно за п'ять хвилин з кожного боку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |