Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати кабачки в клярі?
Щоб приготувати кабачки в клярі, потрібно запастися не тільки кабачками, але і великою кількістю зелені і часничком.
Що знадобиться для приготування

Два невеликих кабачка
Два яйця
Половина склянки сметани
Сіль і приправи за смаком
Трохи борошна для панірування
Дві-три зубчики часнику
Борошно для панірування і для тесту
Рослинне масло для смаження
Свіжа зелень кропу і петрушки

Приготування

Готувати кабачки в клярі дуже просто. Ріжемо тоненькими кружальцями кабачки, солимо і перчимо. У тарілку насипаємо борошно. Збиваємо яйця зі сметаною, додаємо борошна стільки, щоб тісто по консистенції нагадувало густу сметану. Солимо і перчимо за смаком.
Кружечки кабачків обвалюємо в борошні й опускаємо в кляр. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо кружечки кабачків і обсмажуємо кожну сторону по дві - три хвилини.
Поки смажаться кабачки, дрібно рубаємо зелень кропу і петрушки, дрібно рубаємо часник або пропускаємо його через прес і змішати з зеленню. Вливаємо дві - три столові ложки рослинної олії і дві столові ложки холодної кип'яченої води. Гарячі обсмажені кабачки мачає в маринад, перекладаємо один з одним. Даємо настоятися і подаємо зі сметаною. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, клярі
Цибульні кільця до пива
Як приготувати салат з апельсинами і сиром фета?
Як готується бефстроганов?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: