Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кабачки в клярі?
Щоб приготувати кабачки в клярі, потрібно запастися не тільки кабачками, але і великою кількістю зелені і часничком. Що знадобиться для приготування Два невеликих кабачка Два яйця Половина склянки сметани Сіль і приправи за смаком Трохи борошна для панірування Дві-три зубчики часнику Борошно для панірування і для тесту Рослинне масло для смаження Свіжа зелень кропу і петрушки Приготування Готувати кабачки в клярі дуже просто. Ріжемо тоненькими кружальцями кабачки, солимо і перчимо. У тарілку насипаємо борошно. Збиваємо яйця зі сметаною, додаємо борошна стільки, щоб тісто по консистенції нагадувало густу сметану. Солимо і перчимо за смаком. Кружечки кабачків обвалюємо в борошні й опускаємо в кляр. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо кружечки кабачків і обсмажуємо кожну сторону по дві - три хвилини. Поки смажаться кабачки, дрібно рубаємо зелень кропу і петрушки, дрібно рубаємо часник або пропускаємо його через прес і змішати з зеленню. Вливаємо дві - три столові ложки рослинної олії і дві столові ложки холодної кип'яченої води. Гарячі обсмажені кабачки мачає в маринад, перекладаємо один з одним. Даємо настоятися і подаємо зі сметаною. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |