Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати юшку тітоньки Мадлен?
Цікава на смак юшка. Вона готується з великим кол-вом зелени.Продукты:чотири курячі гомілки; півкіло дрібного молодого цибулі; один стебло цибулі-порею; стіл. ложечка борошна; п'ять зубчиків часничку; сто п'ятдесят грамів сиру «Емменталь»; дві гілочки петрушки і чебрецю; два стебла зеленої цибулі; лавровий листочок; сіль; пара листочків шавлії; три стіл. ложки вершкового масла; Багет: двісті п'ятдесят грамів борошна; п'ять грамів сухих дріжджів; трохи солі; сто п'ятдесят мілілітрів водички; Змішуємо борошно, дріжджі і сіль. Просіваємо суміш в миску, наливаємо воду і замішуємо тісто. Залишаємо його підходити, приблизно, півтори години. Розкачуємо тісто тонким шаром, звертаємо у вигляді рулету. На відстані 4-х сантиметрів один від одного робимо навскоси невеликі розрізи. Залишаємо багет підходити протягом 30 хв., а потім випікаємо в духовці 20 хвилин при t =180°град. Цибулини чистимо і розрізаємо навпіл. Світлу частину порею ріжемо тонкими кільцями. На великій терочке трьом «Емменталь». Робимо букетик з чебрецю, петрушки, лаврового аркуша шавлії і зеленого лука. Курячі гомілки обсмажуємо в каструлі на олії 10 хвилин. Кладемо овочі і готуємо ще 10 хвилин. Солимо, перчимо і насипаємо борошно. Додаємо 3 літри підігрітої води, кладемо букетик з пряних трав і доводимо до кипіння. Каструлю з юшкою на двадцять хв. ставимо в духовку (180°C). Виймаємо і прибираємо трави. Багет ріжемо шматочками, викладаємо поверх юшки. Посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку на три хв. і відразу подаємо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |