Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати юшку тітоньки Мадлен?
Цікава на смак юшка. Вона готується з великим кол-вом зелени.Продукты:чотири курячі гомілки;
півкіло дрібного молодого цибулі;
один стебло цибулі-порею;
стіл. ложечка борошна;
п'ять зубчиків часничку;
сто п'ятдесят грамів сиру «Емменталь»;
дві гілочки петрушки і чебрецю;
два стебла зеленої цибулі;
лавровий листочок;
сіль;
пара листочків шавлії;
три стіл. ложки вершкового масла;
Багет:
двісті п'ятдесят грамів борошна;
п'ять грамів сухих дріжджів;
трохи солі;
сто п'ятдесят мілілітрів водички;

Змішуємо борошно, дріжджі і сіль. Просіваємо суміш в миску, наливаємо воду і замішуємо тісто. Залишаємо його підходити, приблизно, півтори години. Розкачуємо тісто тонким шаром, звертаємо у вигляді рулету. На відстані 4-х сантиметрів один від одного робимо навскоси невеликі розрізи. Залишаємо багет підходити протягом 30 хв., а потім випікаємо в духовці 20 хвилин при t =180°град.
Цибулини чистимо і розрізаємо навпіл. Світлу частину порею ріжемо тонкими кільцями. На великій терочке трьом «Емменталь». Робимо букетик з чебрецю, петрушки, лаврового аркуша шавлії і зеленого лука. Курячі гомілки обсмажуємо в каструлі на олії 10 хвилин. Кладемо овочі і готуємо ще 10 хвилин. Солимо, перчимо і насипаємо борошно.
Додаємо 3 літри підігрітої води, кладемо букетик з пряних трав і доводимо до кипіння.
Каструлю з юшкою на двадцять хв. ставимо в духовку (180°C). Виймаємо і прибираємо трави.
Багет ріжемо шматочками, викладаємо поверх юшки. Посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку на три хв. і відразу подаємо.
Категория: Рецепти |
| Теги: багет, п'ятдесят
Чим можна замінити продукти в рецептах?
Як спекти морквяні булочки?
Як приготувати татарські пиріжки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: