Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину у вершковому соусі?
Є два варіанти приготування - з додаванням в соус борошна і без неї. Смачно і так, і так. Замість яловичини можна брати свинину, але тоді буде дуже калорійно. Що знадобиться для приготування 500 грам яловичини Рослинна олія Сіль і приправи, спеції - все за смаком Запашний перець Одна - дві столові ложки борошна 300 - 350 мл вершків (10 - 20% жирності) Приготування Яловичину (краще злегка подмороженную - так легше нарізати) ріжемо невеликими пластинками і відбиваємо. Присипаємо сіллю, викладаємо на сковорідку в якій вже розігріта трохи рослинного масла. Обсмажуємо м'ясо з двох сторін, вогонь робимо найменший, вливаємо трохи окропу. Накриваємо кришкою і тушкуємо, періодично помішуючи і підливаючи воду (щоб не пригоріло). Час приготування залежить від того наскільки м'яке ви хочете отримати м'ясо, якщо потрібно щоб воно стало дуже ніжним, то доведеться гасити близько години або трохи більше. В окрему каструльку виливаємо вершки, додаємо одну - дві столові ложки борошна, розмішуємо, щоб не було грудочок. Солимо за смаком (або додаємо соєвий соус), приправляємо запашним перцем - горошком і прогріваємо одну - дві хвилини. Поливаємо соусом готове м'ясо і подаємо з будь-яким гарніром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |