Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину по-російськи?
Цей рецепт підходить саме для яловичини. М'ясо готується з додаванням овочів, чорносливу і чорного хліба - дуже і дуже смачно! Необхідні продукти Кілограм яловичини 300 грам чорного хліба (бажано брати «Бородинський») Жменю чорносливу Шматочок свинячого сала Морквина Ріпчасту цибулю Рослинна олія Трохи борошна Сіль і спеції за смаком Сметана (не обов'язково, це за бажанням) Приготування М'ясо треба нарізати шматочками, розміром в пів-долоні. Відбити, посолити, поперчити, посипати спеціями, обваляти в борошні. Обсмажити в рослинному маслі з двох сторін. Морквину натерти на крупній тертці, цибулю нарізати кільцями, чорний хліб - невеликими шматочками. Чорнослив промити, нарізати смужками. Сало нарізати тонкими брусочками. На дно каструлі з товстим дном або казанчика викласти сало, на нього - шматки обсмаженого м'яса, засипати цибулею, морквою, чорним хлібом і чорносливом. Посолити і поперчити, приправити спеціями. Залити окропом так, щоб вода тільки прикрила м'ясо. Довести до кипіння і переставити в духовку на слабкий вогонь. Гасити приблизно 2,5 години. За півгодини до готовності можна додати сметану і свіжу зелень. На гарнір - будь-які овочі або відварна картопля. Якщо не любите чорнослив - замініть його грибами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |