Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яловичину по-російськи?
Цей рецепт підходить саме для яловичини. М'ясо готується з додаванням овочів, чорносливу і чорного хліба - дуже і дуже смачно!
Необхідні продукти

Кілограм яловичини
300 грам чорного хліба (бажано брати «Бородинський»)
Жменю чорносливу
Шматочок свинячого сала
Морквина
Ріпчасту цибулю
Рослинна олія
Трохи борошна
Сіль і спеції за смаком
Сметана (не обов'язково, це за бажанням)

Приготування

М'ясо треба нарізати шматочками, розміром в пів-долоні. Відбити, посолити, поперчити, посипати спеціями, обваляти в борошні. Обсмажити в рослинному маслі з двох сторін.
Морквину натерти на крупній тертці, цибулю нарізати кільцями, чорний хліб - невеликими шматочками. Чорнослив промити, нарізати смужками. Сало нарізати тонкими брусочками.
На дно каструлі з товстим дном або казанчика викласти сало, на нього - шматки обсмаженого м'яса, засипати цибулею, морквою, чорним хлібом і чорносливом. Посолити і поперчити, приправити спеціями. Залити окропом так, щоб вода тільки прикрила м'ясо. Довести до кипіння і переставити в духовку на слабкий вогонь. Гасити приблизно 2,5 години. За півгодини до готовності можна додати сметану і свіжу зелень.
На гарнір - будь-які овочі або відварна картопля.
Якщо не любите чорнослив - замініть його грибами.
Категория: Рецепти |
| Теги: посолити, поперчити
Як приготувати смачний шашлик в будинку ?
Як зробити банановий пудинг?
Як приготувати смачний пісний борщ?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: