Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучно-апельсиновий пиріг?
Дуже простий рецепт і по складу продуктів, технології приготування. Потрібно все змішати і вилити у форму. Через півгодини дістаєте з духовки ароматний пиріг з зимових фруктів. Що знадобиться для приготування Три яйця Склянку цукру Склянку кефіру Склянку борошна Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Пакетик ванільного цукру Половина чайної ложки меленої кориці Два яблука Один апельсин Трохи цукрової пудри і масла Приготування З апельсина зніміть цедру, потім очистіть апельсин від шкірки, розділіть на часточки і наріжте (або розламайте) середніми шматочками. Яблука наріжте часточками. Яйця збийте з цукром в пишну піну. Додайте ванільний цукор, змішаний з корицею. Влийте кефір, поступово підсипаючи борошно, вимісити однорідне тісто. Влийте гашену соду і залиште тісто хвилин на десять. Потім додати апельсинову цедру, яблука, шматочки апельсина, ще раз розмішайте щоб фрукти рівномірно розподілилися по тесту. Форму для випічки змастіть маслом, вилийте тісто і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте 25-30 хвилин до підрум'янення верху пирога. Готовий пиріг остудіть на решітці і посипте цукровою пудрою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |