Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучний пиріг зі сметаною і родзинками?
В рецепті не вказана кількість яблук - тут все залежить від форми пирога, від розміру яблук, загалом - дійте по ситуації. Тісто дуже вдале, з ним можна експериментувати і додавати корицю або ванілін, трохи води або яйце - дивлячись що будете пекти. Що знадобиться для тіста 125 грам вершкового масла 250 грам борошна 80 грам цукру Дві столові ложки яблучного соку Одне яйце Чайна ложка кориці Для начинки 250 грам сметани 100 грам цукру Три столові ложки родзинок Два яйця Яблука Половина чайної ложки кориці Приготування Борошно просіяти і змішати з корицею, цукром. Нарізати в борошняну суміш масло, перетерти руками в крихту. Додати яйце, замісити тісто. Якщо вийшло занадто круте, то влити яблучний сік або воду. Готове тісто загорнути в плівку, прибрати на півгодини в холодильник. Через півгодини тісто дістати. Форму для випічки змастити маслом, присипати борошном. Розкачати тісто і викласти у форму, наколоти виделкою. Поставити в холодильник поки готується начинка. Для начинки яблука очистити від шкірки і насіння. Нарізати на шматочки. Сметану збити з цукром, додати корицю, розпарений ізюм. Перемішати з нарізаними яблуками. Викласти начинку у форму з тістом поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно сорок хвилин. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |