Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблучний крамбль з корицею?
Крамбль - це ще не пиріг, але вже і не запіканка. Смачний десерт, який можна готувати з будь-яких ягід і фруктів. У сезон свіжих яблук його спробуйте яблучний крамбль з корицею - дуже рекомендую.
Що знадобиться для приготування

Два яблука
10 грам вершкового масла
Три столові ложки цукру або столова ложка меду
Кориця

Для посипання

Столова ложка цукру
20 грам вершкового масла
50 грам борошна

Приготування

Яблука миємо, чистимо від шкірки, розрізаємо на четвертинки і видаляємо насіння. Ріжемо яблука невеликими шматочками.
В сковорідці розтоплюємо вершкове масло, кладемо цукор або мед, корицю, перемішуємо і чекаємо поки цукор повністю розійдеться. Тоді додаємо яблука, перемішуємо так, щоб вони були покриті сиропом.
Форму змащуємо маслом. Перекладаємо в неї вміст сковорідки. Розрівнюємо.
Для крихти змішуємо борошно і цукор, додаємо м'яке вершкове масло. Розтираємо в крихту і посипаємо сухарями яблука. Ставимо форму в духовку, запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
За бажанням до яблук можна додати трохи розпарених на водяній бані родзинок.
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор, крамбль
Овочевий суп з м'ясними фрикадельками
Смажені кабачки
Чим можна замінити продукти в рецептах?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: