Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучні кільця в клярі?
Точних пропорцій борошна і цукру в рецепті немає. Цукор додається за смаком, борошно - до отримання тесту за консистенцією нагадує сметану. Що знадобиться для приготування Вісім великих яблук із щільною м'якоттю Чайна ложка сухих дріжджів 50 грам вершкового масла 125 мл. молока Борошно Цукор за смаком Три яйця Дві столові ложки цукрової пудри для посипання Кориця для посипання Рослинна олія для фритюру Приготування Дріжджі розчиніть у невеликій кількості теплої водички. Розтопіть вершкове масло, яйця збийте в пишну піну. Змішайте молоко, масло, яйця, додайте цукор за смаком, борошно, влийте дріжджі. Вимісити однорідне тісто, по консистенції як густа сметана. В окремому посуді змішайте цукрову пудру і корицю. Яблука очистіть від шкірки, наріжте кружечками. Спеціальним ножичком видалити серединку з насінням. Розігрійте олію до 180 градусів, умочіть яблучні кільця спочатку в суміш цукрової пудри і кориці і потім в тісто. Викладіть у фритюр і обсмажте до рум'яного кольору з обох сторін. Готові кружечки складайте на паперовий рушник щоб вбирався зайвий жир і потім посипте цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |