Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати італійські котлети з картоплею?
Це страва з серії «два в одному» - готується відразу і картопля, і котлети. Набір спецій можна змінювати, але орегано і базилік повинні бути – інакше яка ж це італійська кухня? Що знадобиться для приготування Кілограм картоплі Чотири столових ложки рослинного масла Сушений орегано і базилік Сіль і мелена паприка за смаком Столова ложка лимонного соку Гострий перець Для котлет: 500 грам м'ясного фаршу Одне яйце Чайна ложка готової гірчиці Одна цибулина Кілька скибочок білого хліба Часточка часнику Сіль і мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Картопля наріжте часточками. Змішайте столову ложку паприки, половину чайної ложки гострого перцю, дві чайних ложки солі, дві столові ложки орегано, столову ложку базиліка. Чайну ложку цієї суміші відкладіть, решту залийте чотирма столовими ложками рослинного масла і столовою ложкою лимонного соку. В отриманій пряної суміші обваляйте шматочки картоплі, викладіть на деко і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Періодично перевертайте. Для котлет змішайте дрібно нарізану цибулю і часник з фаршем, додайте розмочений в молоці білий хліб, яйце, гірчицю, сіль і перець. Зробіть котлетки і обсмажте в олії до рум'яного кольору. За десять хвилин до готовності картоплі дістаньте деко, розкладіть котлети між часточками картоплі, посипати залишками спецій і знову поверніть в духовку. Подавайте блюдо гарячим з овочевим салатом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |