Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати італійські булочки з маслинами?
Щоб навіть самий смачний домашній хліб не набрид, спробуйте робити хлібець з різними добавками - з зеленню, спеціями, смаженою цибулею, томатами або як в цьому рецепті - з маслинами.
Необхідні продукти

240 мл. теплої води
20 грам свіжих дріжджів (або півтори чайних ложки сухих)
Три столових ложки рослинного масла
Дві чайних ложки солі
Щіпка цукру
500 - 600 грам борошна
Приблизно 100 г маслин без кісточки
Для змазування булочок - три столові ложки рослинної олії, столова ложка сухого розмарину.

Приготування

Дріжджі розтираємо з цукром, вливаємо теплу воду, розмішуємо. Даємо постояти хвилин десять, додаємо сіль, три столових ложки рослинного олії, додаємо борошно і замішуємо м'яке, еластичне тісто.
Перекладаємо в змащену маслом посуд, накриваємо, залишаємо на годину - півтора для підйому. Поки тісто підходить, змішуємо три столових ложки рослинного масла і розмарин, залишаємо настоятися.
Тісто викладаємо на стіл, обминаємо, злегка вимішуємо, розгортаємо в квадрат. Змащуємо поверхню олією з розмарином, на половину тіста викладаємо нарізані кружечками маслини. Накриваємо другою половиною, розрізаємо на 12 частин і кожну смужку скручуємо джгутом. Звертаємо джгут вузликом, викладаємо на деко, накриваємо, даємо підійти.
Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно півгодини.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, накриваємо
Як правильно готувати м'ясо в мікрохвильовці?
Як зробити домашні булочки для хот-догів?
Як готувати сирну паску?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: