Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати італійські булочки з маслинами?
Щоб навіть самий смачний домашній хліб не набрид, спробуйте робити хлібець з різними добавками - з зеленню, спеціями, смаженою цибулею, томатами або як в цьому рецепті - з маслинами. Необхідні продукти 240 мл. теплої води 20 грам свіжих дріжджів (або півтори чайних ложки сухих) Три столових ложки рослинного масла Дві чайних ложки солі Щіпка цукру 500 - 600 грам борошна Приблизно 100 г маслин без кісточки Для змазування булочок - три столові ложки рослинної олії, столова ложка сухого розмарину. Приготування Дріжджі розтираємо з цукром, вливаємо теплу воду, розмішуємо. Даємо постояти хвилин десять, додаємо сіль, три столових ложки рослинного олії, додаємо борошно і замішуємо м'яке, еластичне тісто. Перекладаємо в змащену маслом посуд, накриваємо, залишаємо на годину - півтора для підйому. Поки тісто підходить, змішуємо три столових ложки рослинного масла і розмарин, залишаємо настоятися. Тісто викладаємо на стіл, обминаємо, злегка вимішуємо, розгортаємо в квадрат. Змащуємо поверхню олією з розмарином, на половину тіста викладаємо нарізані кружечками маслини. Накриваємо другою половиною, розрізаємо на 12 частин і кожну смужку скручуємо джгутом. Звертаємо джгут вузликом, викладаємо на деко, накриваємо, даємо підійти. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно півгодини. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |