Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ірландські картопляні сконы?
Ірландські сконы за смаком нагадують наші пиріжки з картоплею. У них можна додати зелень, смажена цибуля, бекон, а можна зробити тільки з картоплі. Що знадобиться для приготування 250 грамів картоплі Чашка борошна Чотири столові ложки вершкового масла або маргарину Дві столові ложки молока Половина чайної ложки солі Половина чайної ложки розпушувача Рослинне масло для смаження Спеції, мелений перець - за смаком і за бажанням Приготування Картоплю очистити, нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності. Воду злити, картоплю розім'яти в пюре. Остудити до кімнатної температури. Відокремити потрібну кількість масла або маргарину і прибрати в морозилку - так його буде легше нарізати. В окремому посуді змішати просіяне борошно з сіллю і розпушувачем, накришити охолоджене вершкове масло і руками розтерти в крихту. Додати картопляне пюре, перемішати. У середині зробити поглиблення, влити молоко, додати спеції (якщо додаєте). Вимісити тісто, щоб воно вийшло гладким, однорідним. Розділити тісто на дві частини. Кожну розкачати в корж приблизно півсантиметра товщиною. Розрізати на сегменти, на вісім частин. Обсмажити на олії до рум'яного кольору. Подавати гарячими, зі сметаною або кефіром, натуральним йогуртом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |