Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ірландське рагу з яловичини?
Рагу готується з додаванням зеленого горошку, цибулі і великої кількості моркви. Моркви по вазі має бути приблизно стільки ж, скільки і м'яса. Що знадобиться для приготування 450 грам яловичини Одна цибулина Третину склянки зеленого горошку Дві склянки м'ясного бульйону або води 400-450 грам моркви Один лавровий листок Дві столові ложки борошна По чверті чайної ложки розмарину і чебрецю Сіль і чорний перець за смаком Дві столові ложки вершкового масла Рослинне масло для смаження Приготування М'ясо наріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії до рум'яної скоринки. Моркву і цибулю наріжте кубиками, додайте до м'яса. Додайте спеції і продовжуйте обсмажувати ще п'ять хвилин. Потім влийте бульйон або воду, посоліть і поперчіть за смаком. Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні приблизно півтори години. М'ясо повинно стати зовсім м'яким. В казанчик або в сковорідку, додайте вершкове масло, покладіть борошно і відразу ж перемішайте. Викладіть заморожений зелений горошок, тушкуйте ще 10-15 хвилин. Подавайте гарячим, з гарніром з картопляного пюре. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |