Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ірландське рагу з яловичини?
Рагу готується з додаванням зеленого горошку, цибулі і великої кількості моркви. Моркви по вазі має бути приблизно стільки ж, скільки і м'яса.
Що знадобиться для приготування
450 грам яловичини
Одна цибулина
Третину склянки зеленого горошку
Дві склянки м'ясного бульйону або води
400-450 грам моркви
Один лавровий листок
Дві столові ложки борошна
По чверті чайної ложки розмарину і чебрецю
Сіль і чорний перець за смаком
Дві столові ложки вершкового масла
Рослинне масло для смаження

Приготування

М'ясо наріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії до рум'яної скоринки. Моркву і цибулю наріжте кубиками, додайте до м'яса. Додайте спеції і продовжуйте обсмажувати ще п'ять хвилин. Потім влийте бульйон або воду, посоліть і поперчіть за смаком. Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні приблизно півтори години. М'ясо повинно стати зовсім м'яким.

В казанчик або в сковорідку, додайте вершкове масло, покладіть борошно і відразу ж перемішайте. Викладіть заморожений зелений горошок, тушкуйте ще 10-15 хвилин. Подавайте гарячим, з гарніром з картопляного пюре. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкуйте, зеленого
Вівсяне печиво з чорносливом та ізюмом
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
Як зробити сирні роли з сухофруктами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: