Таке ось незвичайно виглядає страва - поєднання звичайного картопляного пюре і маринованих грибочків в якості начинки, а також неабиякої частки фантазії, яка підказала ідею надати коржикам форму груш!
Продукти, які необхідні для приготування такої страви: приблизно кілограм картоплі, одне яйце, близько 150 грамів борошна, 50 г вершкового масла, 200 г маринованих грибів, панірувальні сухарі, сіль, зелень і паличка спагетті.
Картоплю необхідно відварити і потім зробити з нього пюре. Додати до картопляного пюре сіль, куряче яйце, вершкове масло і борошно, ретельно перемішати до однорідного стану. З отриманого картопляного тіста виліпити невеликого розміру коржі, на середину кожної покласти маринований грибочок (або декілька) і заліпити начинку, після надати коржику форму груші. Кожну отриману "грушу" гарненько обваляти в панірувальних сухарях і викласти їх на деко вистелений пергаментом. Паличку спагетті розламати на невеликі шматочки і зробити з них гілочку груші, із зелені зробити своєрідний листочок. Випікати страву в духовці при середній температурі близько 15-20 хвилин.