Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грушевий пиріг?
В багатошаровій ароматна і солодка начинки з груш і ніжне сирне тісто. Коли закінчиться сезон груш, пиріжок можна робити з начинкою з яблук.
Що знадобиться для тіста

250 грам сиру
За сім столових ложок рослинного масла і молока
Неповний склянку цукру
Три склянки борошна
Три чайних ложки розпушувача

Для начинки

Чотири груші
Три чайних ложки сухого ванільного пудингу
Пакетик ванільного цукру
Столова ложка коньяку (або лікеру)
Цукор за смаком
Один жовток для змащування верху пирога

Приготування

Сир розтерти з цукром, влити молоко і рослинне масло. Борошно змішати з розпушувачем і порціями всипати в сирну суміш. Вимісити тісто. Воно повинно вийти м'яким, але не липнути до рук. Загорнути його в харчову плівку, прибрати в холодильник.
Груші нарізати кубиками, трохи обсмажити на сухій сковорідці. Потім додати цукор, ванільний цукор, лікер або коньяк, обсмажити дві - три хвилини при постійному помішуванні. Додати пудинг, розмішати і потримати суміш до загустіння. Начинка повинна повністю охолонути!
Тісто розділити на дві частини, розкачати круглі коржі. Одну перекласти на деко, на середину викласти начинку. Накрити другим коржем, добре притиснути краю і зробити надрізи по колу. Загорнути пелюстки до центру, злегка притискаючи їх. Змастити пиріг жовтком, випікати сорок хвилин при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, загорнути
Як готується коктейль, який спалює калорії?
Олів'є з ікрою
Фінський рибний суп (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: