Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грибне різотто з сиром?
Грибне різотто цілком може бути черговим стравою, складнощів в його приготуванні немає ніяких. І часу воно потребує небагато. Якщо не додавати сир, то різотто можна рекомендувати і для посту.
Що знадобиться для приготування

400 грам печериць
Рис
Дві цибулини
Одна морквина
Пучок зеленого цибулі
100 грам сиру
Дві - три зубчики часнику
Спеції і приправи за смаком
Щіпка куркуми для кольору
Овочевий або грибний бульйон або вода

Приготування

Гриби нарізати скибочками, обсмажити в олії. Додати цибулю і моркву, тушкувати ще п'ять хвилин. Приправити спеціями, покласти подрібнений часник, трохи посолити і зняти з вогню.
На дно казанчика покласти рис, обсмажити п'ять хвилин без додавання олії. Влити гарячий бульйон (приблизно літр) або воду, варити до випаровування рідини. Хвилин через 20 - 25 рис повинен увібрати воду. За цей час кілька разів рис потрібно перемішати.
До вже готового рису додати тушковані овочі з грибами, тертий сир (або нарізаний кубиками), дрібно нарізаний зелений лук. перемішати, прогріти і накрити кришкою. Вогонь зробити мінімальним. Через дві хвилини зняти різотто з вогню і дати настоятися.
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, різотто
Як приготувати смачний капустяний салат?
Запіканка з сиру і вермішелі
Як готується лимонний напій?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: