Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грибне різотто з сиром?
Грибне різотто цілком може бути черговим стравою, складнощів в його приготуванні немає ніяких. І часу воно потребує небагато. Якщо не додавати сир, то різотто можна рекомендувати і для посту. Що знадобиться для приготування 400 грам печериць Рис Дві цибулини Одна морквина Пучок зеленого цибулі 100 грам сиру Дві - три зубчики часнику Спеції і приправи за смаком Щіпка куркуми для кольору Овочевий або грибний бульйон або вода Приготування Гриби нарізати скибочками, обсмажити в олії. Додати цибулю і моркву, тушкувати ще п'ять хвилин. Приправити спеціями, покласти подрібнений часник, трохи посолити і зняти з вогню. На дно казанчика покласти рис, обсмажити п'ять хвилин без додавання олії. Влити гарячий бульйон (приблизно літр) або воду, варити до випаровування рідини. Хвилин через 20 - 25 рис повинен увібрати воду. За цей час кілька разів рис потрібно перемішати. До вже готового рису додати тушковані овочі з грибами, тертий сир (або нарізаний кубиками), дрібно нарізаний зелений лук. перемішати, прогріти і накрити кришкою. Вогонь зробити мінімальним. Через дві хвилини зняти різотто з вогню і дати настоятися. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |