Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грецький морквяний суп?
Супчик дуже легкий, але незважаючи на це досить ситний за рахунок доданої картоплі. Якщо хочете, щоб суп вийшов менш калорійним, виключіть картоплю або замініть його кабачком.
Що знадобиться для приготування
500 грам моркви
Дві великих картоплини
Дві цибулини
Один солодкий болгарський перець
Кілька гілочок петрушки
Один лавровий листок
Дві столових ложки рослинного масла
Сік половинки лимона
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Дуже важливо щоб у вас був приємний, солодкуватий смак. Якщо морква буде з трав'янистим смаком, в суп доведеться додавати спеції, інакше він вийде несмачним.
Очищену моркву натріть на крупній тертці. Дрібно поріжте цибулю і болгарський перець.
Розігрійте в каструлі з товстим дном рослинне масло, обсмажте моркву і цибулю. Хвилин через п'ять покладіть болгарський перець, зелень петрушки, посоліть і додайте лавровий листочок. Готуйте під кришкою ще хвилин п'ять. Потім лаврушку дістаньте, влийте в бульйон овочі і доведіть до кипіння. Додайте нарізаний кубиками картоплю. Варіть суп 15-20 хвилин з моменту закипання. Перед подачею до столу влийте в суп лимонний сік, за бажанням можна покласти ароматну зелень.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, суп
Що робити, якщо м'ясо або курка подтухли
Як зробити цукерки з сочевиці?
Смачний "тертий" чізкейк
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: