Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грецький морквяний суп?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам моркви Дві великих картоплини Дві цибулини Один солодкий болгарський перець Кілька гілочок петрушки Один лавровий листок Дві столових ложки рослинного масла Сік половинки лимона Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Дуже важливо щоб у вас був приємний, солодкуватий смак. Якщо морква буде з трав'янистим смаком, в суп доведеться додавати спеції, інакше він вийде несмачним. Очищену моркву натріть на крупній тертці. Дрібно поріжте цибулю і болгарський перець. Розігрійте в каструлі з товстим дном рослинне масло, обсмажте моркву і цибулю. Хвилин через п'ять покладіть болгарський перець, зелень петрушки, посоліть і додайте лавровий листочок. Готуйте під кришкою ще хвилин п'ять. Потім лаврушку дістаньте, влийте в бульйон овочі і доведіть до кипіння. Додайте нарізаний кубиками картоплю. Варіть суп 15-20 хвилин з моменту закипання. Перед подачею до столу влийте в суп лимонний сік, за бажанням можна покласти ароматну зелень. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |