Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гречку з грибами?
![]() Необхідні продукти Стакан гречаної крупи Дві цибулини 300 грам грибів Зубчик часнику Сіль за смаком Рослинна олія Приготування Гречку промити під теплою водою кілька разів. Цибулю нарізати півкільцями, гриби - скибочками, дрібно покришити часник. Розігріти у глибокій сковорідці або в казанчике рослинну олію, спасерувати цибулю, додати часник і гриби. Смажити все разом 5 - 7 хвилин. Покласти у сковорідку гречану крупу, влити дві склянки окропу, посолити за смаком. Дати рідини закипіти, накрити кришкою і варити на маленькому вогні 15 - 20 хвилин. Зняти сковорідку з вогню, кришку не відкривати і дати постояти з півгодини, щоб каша краще розпарити. В готову страву додати зелень або кетчуп. За бажанням в гречку з грибами можна додати моркву, її обсмажують разом із цибулею, далі за рецептом. Якщо є грибний або овочевий, м'ясний бульйон, то його можна використовувати замість води, смак гречки від цього тільки виграє. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |