Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гострий томатний суп?
Суп дуже ситний і дуже гострий. Тому якщо ви не належите до любителів гострої їжі або сидите на дієті, підкоригуйте рецепт під себе - зваріть без м'яса і додавання сиру або зробіть його менш гострим. Що знадобиться для приготування (з розрахунку на п'ятилітрову каструлю супу) Яловичина Сосиски Мисливські ковбаски (або будь-які інші копченості) Літр - півтора томатного соку Банка помідорів у власному соку Столова ложка томатної пасти Баночка консервованої червоної квасолі Баночка консервованої білої квасолі Два болгарських перцю Три свіжих помідора Одна цибулина Дві - три морквини Кілька зубчиків часнику (5 - 7 штук) Три штучки гострого перцю Перець в порошку чилі, чорний перець горошком, сіль Тертий сир (не обов'язково) Приготування У невеликій кількості води ставимо варити яловичину. Відварюємо до готовності, дістаємо м'ясо і ріжемо його великими шматками. Крупно ріжемо овочі, ріжемо всі копченості, сосиски. У сковорідці розігріваємо масло, відправляємо туди копченості, м'ясо, злегка обсмажуємо. В кінці додаємо томатну пасту. В бульйон закладаємо овочі, варимо до м'якості, потім вливаємо сік, додаємо консервовані помідори разом з соком (помідори розрізати на великі шматочки). Хвилин через десять після закипання відправляємо в каструлю всі м'ясні продукти, солимо і перчимо. Ще через десять хвилин додаємо квасоля (з неї злити рідину), варимо суп ще п'ять - десять хвилин. Даємо трохи настоятися, розливаємо по тарілках. Посипаємо тертим сиром і зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |