Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гострий томатний суп?
Суп дуже ситний і дуже гострий. Тому якщо ви не належите до любителів гострої їжі або сидите на дієті, підкоригуйте рецепт під себе - зваріть без м'яса і додавання сиру або зробіть його менш гострим.
Що знадобиться для приготування (з розрахунку на п'ятилітрову каструлю супу)
Яловичина
Сосиски
Мисливські ковбаски (або будь-які інші копченості)
Літр - півтора томатного соку
Банка помідорів у власному соку
Столова ложка томатної пасти
Баночка консервованої червоної квасолі
Баночка консервованої білої квасолі
Два болгарських перцю
Три свіжих помідора
Одна цибулина
Дві - три морквини
Кілька зубчиків часнику (5 - 7 штук)
Три штучки гострого перцю
Перець в порошку чилі, чорний перець горошком, сіль
Тертий сир (не обов'язково)
Приготування

У невеликій кількості води ставимо варити яловичину. Відварюємо до готовності, дістаємо м'ясо і ріжемо його великими шматками. Крупно ріжемо овочі, ріжемо всі копченості, сосиски. У сковорідці розігріваємо масло, відправляємо туди копченості, м'ясо, злегка обсмажуємо. В кінці додаємо томатну пасту.
В бульйон закладаємо овочі, варимо до м'якості, потім вливаємо сік, додаємо консервовані помідори разом з соком (помідори розрізати на великі шматочки). Хвилин через десять після закипання відправляємо в каструлю всі м'ясні продукти, солимо і перчимо. Ще через десять хвилин додаємо квасоля (з неї злити рідину), варимо суп ще п'ять - десять хвилин. Даємо трохи настоятися, розливаємо по тарілках. Посипаємо тертим сиром і зеленню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Десять, ріжемо
Як приготувати курячі котлети «Ніжні»
Як зробити десерт "Кольорові олівці"?
Як приготувати капустяні булочки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: