Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гострий овочевий суп?
Суп виходить досить гострим, і для того, щоб відтінити і злегка згладити гостроту, до нього додається авокадо. Можна виключити цей екзотичний компонент, а гостроту страви регулювати зменшенням кількості спецій.
Що знадобиться для приготування
Літр овочевого або курячого бульйону (або води)
800 грам помідорів у власному соку
Одна цибулина
Один солодкий болгарський перець
150 грамів крупи кіноа (можна замінити рисом)
Невеликий перчик чилі
Чотири часточки часнику
По половині чайної ложки меленої зіри і коріандру
Чверть чайної ложки меленого перцю чилі
Один авокадо
Сіль смаком
Рослинна олія

Приготування

У товстостінній каструлі підігріваємо дві столові ложки масла, обсмажуємо в ньому кубики цибулі. Додаємо нарізаний солодкий перець, обсмажуємо ще п'ять хвилин. Кидаємо всі спеції, перчик чилі, подрібнений часник і смажимо хвилину.

Вливаємо в бульйон овочі, розім'яті томати разом з соком. Даємо закипіти і всипаємо кіноа або рис (рису візьміть менше). Знову даємо супу закипіти, варимо до готовності крупи (хвилин 20-25).
При подачі додаємо кубики авокадо, сметану і приправляємо соком лимона або лайма. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: перчик, кубики
Як приготувати салат з апельсинами і сиром фета?
Як приготувати татарські пиріжки?
Вівсяне печиво з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: