Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гострий овочевий суп?
![]() Що знадобиться для приготування Літр овочевого або курячого бульйону (або води) 800 грам помідорів у власному соку Одна цибулина Один солодкий болгарський перець 150 грамів крупи кіноа (можна замінити рисом) Невеликий перчик чилі Чотири часточки часнику По половині чайної ложки меленої зіри і коріандру Чверть чайної ложки меленого перцю чилі Один авокадо Сіль смаком Рослинна олія Приготування У товстостінній каструлі підігріваємо дві столові ложки масла, обсмажуємо в ньому кубики цибулі. Додаємо нарізаний солодкий перець, обсмажуємо ще п'ять хвилин. Кидаємо всі спеції, перчик чилі, подрібнений часник і смажимо хвилину. Вливаємо в бульйон овочі, розім'яті томати разом з соком. Даємо закипіти і всипаємо кіноа або рис (рису візьміть менше). Знову даємо супу закипіти, варимо до готовності крупи (хвилин 20-25). При подачі додаємо кубики авокадо, сметану і приправляємо соком лимона або лайма. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |