Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гострі картопляні биточки з зеленню?
Якщо вчорашнє картопляне пюре ніяк не вдається прилаштувати в якості гарніру, зробіть з нього биточки з часничком і свіжою зеленню. Користь подвійна - і продукт не пропаде, і новим блюдом порадуєте домашніх. Що знадобиться для приготування 600 грам холодного картопляного пюре Два яйця Пучок зелені (кріп, петрушка свіжа або заморожена) Кілька часточок часнику (за смаком) Сіль Панірувальні сухарі Рослинна олія Приготування Часник пропускаємо через землянку і потім розминаємо в кашку в ступці. Картопляне пюре розминаємо товкачиком щоб воно стало однорідним, в'язким. Вбиваємо в нього одне яйце, додаємо часник, дрібно нарізану зелень, якщо потрібно - підсолюємо. Добре вимішуємо, можна додати трохи борошна. В тарілочці збиваємо яйце, злегка підсолюємо. В іншу тарілку насипаємо панірувальні сухарі. З картопляної маси формуємо довільного розміру круглі плоскі биточки, потім в яйце, обвалюємо в сухарях і викладаємо на сковорідку з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки. Подаємо гарячими зі сметаною або як гарнір до м'яса, риби. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |