Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий суп з чіпсами?
Чіпси теж робляться з гарбуза. Супчик незвичайний і дуже смачний, свіжий, пряний. Його можна зварити на овочевому або на м'ясному бульйоні, дивлячись наскільки ситний обід вам потрібен. Що знадобиться для приготування Кілограм гарбуза Одне кисле яблуко Одна цибулина Підлогу-літра овочевого або м'ясного бульйону (або води) Столова ложка вершкового масла Рослинна олія для фритюру Сіль і мелений перець за смаком Половина чайної ложки порошку каррі Половина чайної ложки порошку імбиру Чотири столові ложки сметани Приготування Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння. Відрізаємо невеликий шматочок (вагою близько 150 грам) і натираємо на крупній тертці. Решту м'якоть ріжемо невеликими шматочками. В глибоку сковорідку або в казан наливаємо рослинне масло, нагріваємо і обсмажуємо в ньому натертий гарбуз до стану хрустиків. Виймаємо на паперовий рушник щоб стікав зайвий жир. Для супу дрібно ріжемо цибулю і яблуко. У товстостінній каструлі розтоплюємо масло, злегка обсмажуємо цибулю і яблуко, додаємо шматочки гарбуза і тушкуємо під кришкою. Вливаємо бульйон або воду, на невеликому вогні варимо 20 хвилин. В кінці приготування додаємо спеції, сіль і перець. Перелити в блендер, пюрируем. Заправляємо сметаною, прогріваємо і подаємо з хрусткими чіпсами. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |