Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий суп з чіпсами?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм гарбуза Одне кисле яблуко Одна цибулина Підлогу-літра овочевого або м'ясного бульйону (або води) Столова ложка вершкового масла Рослинна олія для фритюру Сіль і мелений перець за смаком Половина чайної ложки порошку каррі Половина чайної ложки порошку імбиру Чотири столові ложки сметани Приготування Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння. Відрізаємо невеликий шматочок (вагою близько 150 грам) і натираємо на крупній тертці. Решту м'якоть ріжемо невеликими шматочками. В глибоку сковорідку або в казан наливаємо рослинне масло, нагріваємо і обсмажуємо в ньому натертий гарбуз до стану хрустиків. Виймаємо на паперовий рушник щоб стікав зайвий жир. Для супу дрібно ріжемо цибулю і яблуко. У товстостінній каструлі розтоплюємо масло, злегка обсмажуємо цибулю і яблуко, додаємо шматочки гарбуза і тушкуємо під кришкою. Вливаємо бульйон або воду, на невеликому вогні варимо 20 хвилин. В кінці приготування додаємо спеції, сіль і перець. Перелити в блендер, пюрируем. Заправляємо сметаною, прогріваємо і подаємо з хрусткими чіпсами. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |